Saturday, March 30, 2013

VITAMIN C 1000MG Pahang Pharma

Posted by Wilma Shana at 7:58 AM 0 comments

Code Prosuct: VITAMIN C 1000MG
Price: RM80/100tabs
Now: RM70/100tabs (pre-order)


keluaran Pahang Pharma,no kkm MAL06051404X. 



KEBAIKAN VITAMIN C:



-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.


SANGAT SESUAI UNTUK:

*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.


KANDUNGAN SETIAP TABLET:

sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors 

Lulus KKM
100% halal & tiada kesan sampingan
Easy Shopping

Easy Shopping

SABUN PURE MARINE COLLAGEN

Posted by Wilma Shana at 7:49 AM 0 comments


  • Code Item: SABUN PURE MARINE COLLAGEN
    Price: RM18
    Gred AAA RM18/1pcs ISIPADU 60gram, BELIAN KE-DUA RM15
    (free postage)berminat hubungi sy  014-9007189

    Easy Shopping
    Khasiat sabun pure marine collagen
    -Mencantikkan kulit
    -Melicinkan kulit
    -Mengecilkan liang pores
    -Mencerahkan kulit
    -Mengejutkan jerawat
    -Melembabkan kulit
    -Mengurangkan whitehead dan black head
    -Mengurangkan pigmentasi kulit
    -Merawat resdung
    -Mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit gebu dan anjal
    -HALAL, SELAMAT TANPA BAHAN PENGAWET…

Friday, March 29, 2013

Wakilala Cover Cream

Posted by Wilma Shana at 10:57 AM 0 comments

Code Item: WAKILALA COVER CREAM 


Price: RM30


Tidak ramai diluar sana yang secara natural sehingga dewasa memiliki ketiak yang putih dan bersih tanpa bulu-bulu roma dan tidak berhadapan dengan masalah ketiak hitam. 8/10 akan menghadapi masalah ketiak. Bagi mereka yang mementingkan kecantikan ketiak dan bahagian badan yang berlapis yang lain agar nampak bersih dan putih dari kesan lebam kehitaman, kenapa tidak anda menggunakan produk Wakilala? 

Apa Wakilala ni?



Wakilala merupakan jenama yang amat terkenal di Jepun. Wakilala Cover Cream merupakan fomula terbaru dari Wakilala selepas Clear Wash dan Wakilala Bright-up Essense. Ia telah diupgradekan bagi membantu menghilangkan kesan kasar kulit, lebam kehitaman, liang roma yang nampak berlubang-lubang dan juga menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak.

Product description :
- Product is Made in Japan;
- Able to absorb excess oil secretion, thus avoiding sweaty armpits;
- Hide black pores & Whiten them at the same time;
- Gives out a light lavender aroma;
- Recommended to use daily;
- This is the New formula product from Wakilala. It is stronger than Wakilala Clear Armpit exfoliate Clear Wash and Wakilala Clear Armpit exfoliate Essence;
- Best Seller more than Millions per year all over Asia.

How to use :
Make sure that your armpits are dry before you apply the clear wash :
1. please wash your armpits carefully.
2. Apply this product on with little warm water and massage it gently.
2. You can see the result within 1 – 2 weeks.

Easy Shopping

Thursday, March 28, 2013

Obuse Lip Tint Sheer

Posted by Wilma Shana at 8:30 PM 0 comments
Obuse Lip Tint Sheer

1 unit RM 18 (s/m)
1 unit RM20 (s/s)

Now only at RM8/unit

Color available Red Apple & Cherry Pink

Long lasting for 12 hour
Rich with vitamin E
2 in 1 for lips & cheeks
Natural color for super natural lips color
No side effect
Highest sales rating in Japan & Korea

SMS 013-5933089

http://shopoholiccollection.blogspot.com/
Easy Shopping
Easy Shopping

Easy Shopping

http://shopoholiccollection.blogspot.com/

Available
sms 013-5933089

Monday, March 25, 2013

Aura White GlutaCollagen 400000mg

Posted by Wilma Shana at 9:40 AM 0 comments

Aura White GlutaCollagen 400000mg - Rahsia Kulit Cantik Berseri
Tanpa Jeragat. 


HALAL

ADA KKM

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,
TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.


Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia

Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita.

Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen.

Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Menguangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat
Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas .

Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes.... boleh sekali !!!

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT,
MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh
dan menghasilkan kulit lebih cerah


RM140


Pre-order


Sunday, March 24, 2013

Easy Shopping: Lip Beauty: Obuse Candy Tint

Posted by Wilma Shana at 11:17 PM 0 comments
Easy Shopping: Lip Beauty: Obuse Candy Tint: Code Item: OCT Obuse Candy Tint  inilah yang sering digunakan oleh artis-artis korea..sebab tu bibir mereka cantik d...

Friday, March 22, 2013

Blister Prevention Pads

Posted by Wilma Shana at 3:49 AM 0 comments
Code Item: BPP

Bliter Prevention Pads

Foot care series for your blister prevention
For ladies who love to wear high heels
free size
now you can move freely without any pain anymore

Easy Shopping

Easy Shopping
  • They fill the gaps between your feet and shoes, and protect your heel and foot from blistering.
  • They can adjust the size of your loose shoes or bigger shoes
  • the surface material has antibacterial and deodoraized effect

PriceRM 15*Free Postage




Supplement: Gluta 200k Botox Filler

Posted by Wilma Shana at 3:41 AM 0 comments
Code Item: GLUTA 200K BOTOX FILLER

Gluta 200k Botox Filler 30caps
  
HARGA : RM 75
FREE POS 

RM 80.00 - Sabah/Sarawak
FREE POS 

NOW ONLY AT RM60/UNIT
SMS NOW AT 013-5933089

Jenama PRETTY WHITE (BOTOL PINK)
Manufactured By UNOZAWA COMPANY KOREA
Botol pink - Whitening

Easy Shopping 
Kebaikan Gluta 200000 setanding dgn produk pemutihan lain yang berharga berkali ganda darinya..so kenapa nak bayar lebih?

- ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh

- ia juga menghilangkan/memudarkan kesan jerawat/jeragat, wajah akan lebih berseri/glowing

Untuk kesan yang bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan untuk melihat perubahan. Penggunaan yang berpanjangan akan menjadikan kulit semakin cantik, badan pun sihat


Fungsi Glutathion:-

~Memutih dan melicinkan kulit
~Melambatkan proses penuaan
~Melangsingkan badan
~Untuk kecerahan berganda dan membentuk wajah menjadi lebih runcing
~Menyekatakan tona warna kulit menjadikan kulit lebih bersinar
~Menghilangkan jerawat dan juga parut jerawat
~Mengurangkan kedutan dan bintik2 gelap dan membantu mempercepatkan kulit menjadi lebih berseri-seri dan kemerah-merahan secara semulajadi
~Supplement yang mudah dan selamat
~Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dengan kaedah suntikan dan pembedahan

  Manfaat Glutathion pada tubuh:-

* Mengatasi masalah kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Mencegah dan merawat gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
*Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
*Merawat keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* Melindungi jantung & merawat kolesterol
* Melambatkan proses penuaan, meningkatkan system imuniti, merawat rambut gugur dan lain-lain

Keberkesanan pada kulit :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lebih lembut, segar & berseri-seri
* Menghindari pigmentasi serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali "Pencerahan Kulit Secara Keseluruhan…"


Berapa lama nampak kesan?

Perubahan seawal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut: 

* Kulit yang sederhana cerah "Light-medium brown skin" : 1-3 bulan
* Kulit yang tona gelap "Dark brown skin": 3-6 bulan
* Kulit yang amat gelap " Very dark skin" : 6-12 bulan
* Kulit hitam " Black skin": Sekurang-kurangnya 18 bulan ke atas
Cara Pengambilan Gluta 200000mg :
Sebelum pengambilan produk ini disarankan lakukan detoks selama 3-5 hari supaya toksin di dalam badan dapat di keluarkan dan proses keberkesanan produk super whitening gluta lebih cepat berkesan.
* Makan 1 kapsul 15-30minit sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur malam


* Untuk kesan yang lebih cepat boleh diambil 2 kali sehari.
* Maxsimum 2 biji sehari

KANDUNGAN :
L-Glutathione 200000mg
Super Lemon (Vitamin C ) 2000mg
Collagen 2000mg
Bioflavoni 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Speed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffe Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg



PERHATIAN:-

* Wanita mengandung, menyusukan bayi, kanak-kanak dan orang yang sudah berumur 55 tahun ke atas dilarang untuk mengambil gluta ini.
*Jangan ambil kafein dan minuman berkarbonat semasa pengambilan GLUTA 200,000mgini kerana ia boleh menyerap Vit C, kolagen dan glutathion (agen pencerah) dalam badan.

Jika hendak minum juga jarakkan masa 3-4 jam selepas pengambilan gluta.

*Minum air putih  2-3 liter sehari bagi melancarkan pembuangan toksin dan mengoptimumkan penyerapan kolagen oleh badan untuk mendapatkan hasil yang lebih cepat.

* Ini bukan produk buatan Thailand..

Semua produk ini dibungkus semula di Thailand..

Thailand import Gluta 200000mg dari Korea & Switzerland.

Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.
Mendapat Pengiktirafan GMP(Good Manufacturing Practices).

P/s : Kesan penggunaan terhadap individu mungkin berbeza mengikut pelbagai cara terhadap pengambilan individu itu masing-masing.

Lip Beauty: Obuse Candy Tint

Posted by Wilma Shana at 3:38 AM 0 comments
Code Item: OBUSE CANDY TINT

Obuse Candy Tint inilah yang sering digunakan oleh artis-artis korea..sebab tu bibir mereka cantik dan nampak natural...korang tak nak try? Sekali da try mesti tak akan menyesal..

Cherry Pink
Easy Shopping
>Erin Malik pn guna okay<
Easy Shopping
Jom tukar lipstip korang dengan Obuse Candy Tint. Why?

Easy Shopping


1. Mudah disapu - hanya dot-dot kan dibibir dan ratakannya menggunakan bibir untuk hasil natural

2. Tidak melekit - kelihatan natural selepas disapu

3. Soft Look- nampak lembut dan sebati kerana ia cepat meresap ke kulit.

4. Terasa Ringan- struktur yang ringan membuatkan anda selesa melakukan apa jua aktiviti.

5. Hanya Sapu Sedikit Saja kerana warnanya yang pekat

6. Express (10saat)- hanya 10 saat saja kerana letak beberapa dot dan sapu saje
7. Pink Semulajadi- nampak seolah olah memang berseri dari dalam!
8. Jenis cecair - sangat selesa memakainya
9. Warna Pink Yang Segar- tiada lagi kepucatan
10. Mudah Dibawa
11. Tahan Lama
12. Kelihatan Anggun
13. Harga Berpatutan
14. Cute Packaging
15. Bibir Persis Pelakon KOREA

Korang tak akan rugi sebab: 


- Dengan isi yang lebih padat

- Kekal di bibir selama 6 jam

- Tahan selama 2 bulan walaupun pakai hari-hari

- Mengandungi vitamin E untuk kelembapan bibir


Easy Shopping


Price

RM 15 per bottle

ITS NOW ONLY RM8/UNIT

Postage RM6 for Semenanjung, RM9 postage for Sabah & Sarawak

SMS 013-5933089 or leave comment.


available
 

Easy Shopping © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot